AWTOOLS


Kedves Partnereink és leendő Partnereink!

Cégünk 2019 óta a lengyel AWTOOLS kizárólagos magyarországi disztribútora. Legyen Ön is AWTOOLS viszonteladó!
A márkáról 

 

A 2013-ban alapított AWTOOLS egy professzionális eszköz- és tartozékmárka a piacon, amelynek tulajdonosa az AW-Narzędzia, amely kiváló minőségű szerszámok átfogó szállítója-forgalmazója Közép- és Kelet-Európában.

 

A márkát a kéziszerszámok, műhelyszerszámok, pneumatikus szerszámok, kerti szerszámok iránt növekvő kereslet alapján hoztuk létre az otthoni és a professzionális felhasználók számára, hogy egy helyen, gyorsan és egyszerűen, versenyképes áron megtalálhatóak legyenek.

 

A társaság küldetése

 

Az AWTOOLS egy családi vállalkozás, amely büszke arra, hogy a "legjobb szerszámélményt" kínálja, miközben páratlan termékválasztékot kínál alacsony áron.

Jól koordinált emberekből álló csapat vagyunk, akik az iparban szerzett sokéves tapasztalattal és a Partnerekkel való együttműködés képességének nagyszerű kombinációját alkotják. Ennek köszönhetően nem félünk a kihívásoktól és minden, még a legproblémásabb megrendeléssel is megbírkozunk. Elkötelezettségünk lehetővé teszi, hogy mind a nagykereskedelmi, mind az egyedi megrendelésekre összpontosítsunk.

Bárhol is dolgozol - a kertben vagy a garázsban, függetlenül attól, hogy milyen munkát végzel – cserjét metszel, autót javítasz vagy járólapozol, küldetésünk az összes szükséges eszköz és berendezés átfogó átadása. Az AWTOOLS egy márka, amelyben megbízhatsz!

A kulcsoktól az emelőkig, a láncfűrészektől a kerti tömlőkig, a mérőszalagoktól a létrákig szeretnénk biztosítani, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van a legjobb áron és a lehető legrövidebb idő alatt.

 

Tények és számok

 

2.000+            Széles termékkínálat magas raktárkészlettel

6400 m2         Logisztikai / disztribúciós központ Lengyelországban

1000+             Partner. Nagykereskedők, viszonteladók, kiskereskedelmi láncok

130+               Megbízható beszállító világszerte

24/7                Támogatás és szervizLegyen Ön is viszonteladónk!
Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma! info@szinteon.hu
Online katalógus: a fenti képre vagy ide kattinta: AWTOOLS katalógus 2022